Little Known Facts About su kaçağı tespit.

Wiki Article

 Su kaçağı bulma yapabilmek her tesisat ustasının bildiği bir işlemdir. Ancak her usta makineye sahip olmadığı ve yeterli teknik donanımı bulunmadığı için geleneksel usul olarak kırıp dökerek ve ekstra masraf çıkararak uygulama aşamasında çalışmaktadır.

Yapılarda meydana gelen su sızıntılarını tespit etmek için birçOkay teknik vardır. Bir çoğu teknik ve tecrübe gerektiren cihazlar kullanılarak yapılır. Kullanıldığı alana ve sızıntının derecesine göre su kaçağı bulma tekniği farklılık gösterir.

Su kaçaklarının bulunmasında yaygın olarak kullanılan ekipmanların başında kameralar gelir. Kameralar, sahip olduğu özellikler sayesinde su kaçaklarının yerini kolay bir şekilde tespit eder. Kameralı su kaçağı bulma yöntemlerinde farklı tipte kameralar kullanılır.

Sayın Necmiye hanım, acil olarak su kaçağı tespiti yapılarak sorunun sebebi bulunmalı ve onarımı yaptırılmalıdır, protesisat olarak su kaçaklarını kırmadan noktasal olarak bulmaktayız ayrıca yaptığımız onarımlarımız da one yıl garantilidir, İstanbul'un tüm noktalarına servisimiz bulunmaktadır. Bizleri arayarak hızlı çözüm sağlayabilirsiniz.

Bunun sebebinin su kaçağı olması gerekmez mi? Ayrıca, banyoda olan bir tıkanıklıkta nasıl olurda bizim tuvalet etkilenir? Normalde üst katın banyosunda sorun varsa hemen altında bulunan bizim banyonun tavanında su akması gerekmez mi ama tuvaletin tavanından akıyor.

Mutfak Tıkanıklığı Açma: Mutfak giderlerindeki yağ ve yemek artworkığı gibi tıkanıklıkları açıyoruz.

İstanbul su kaçağı bulma işlemi artworkık eskiden olduğu gibi tahmini kırma yöntemi ile değil teknolojik açıdan gelişmiş cihazlar ile yapılmaktadır.

Fırat bey, Tesisat borularında ki su kaçaklarını kırma dökme olmadan son teknoloji cihazlarımız ile kısa sürede buluyoruz, öncelikle üst katınızda ki tesisat borularında bir kaçak varmı check yapmalı sonrasın da diğer üst kat daki dairede de su sızıntısı tespiti yapmalıyız, hangi dairede olduğu ancak tespit çalışması yapılarak bulunmaktadır. Eğer pis su tesisatında bir kaçak var ise kameralı cihazlarla, temiz su tesisatında bir sorun varsa akustik dinleme cihazları ile kısa sürede sorun tespit ederiz.

Dinleme cihazı ile kaçakların bulunması fayans altındaki borularda ve özellikle de temiz su tesisatında işe yarar. Temiz su tesisatının basıncının yüksek olması, sızıntılarda sese yol açar. Bu sayede tespit çAlright daha etkili olarak yapılır.

Düzenli olarak bu tesisatların bakımını yaptırmak su tesisatçısı isteyen kişiler de yine tesisatçıya başvurmak durumundadır.

Termal özelliğe sahip olan bu cihazlar, duvar içerisindeki sıcak boruların yaymış olduğu ısıyı tespit eder. Böylece sıcak su borularında su akışının sağlıklı olmadığı ve suyun, dolayısıyla da ısının dağıldığı yerler belirlenir. Termal kameralar, çoğunlukla sıcak su tesisatı için kullanılan bir cihazdır.

Su kaçakları eski idea tesisatlarda olduğu gibi yeni taşındığınız evde e olabilmektedir. Su tesisatı montaj aşamasında su tesisatçısı hata yaparsa eve yerleştikten sonra hataların ortaya çıkması istenmeyen bir durumdur.

 Su kaçağının elektrik kablolarını damlaması veya teması olması halinde elektrik aksamında sorunlar oluşarak can veya mal kaybına kadar büyük sorunlar meydana gelebilir. Apartman dairesinde bulunan kişilerin alt komşularına su akması sonucu karşılıklı iletişim bozukluğuna da sebep olabilir.

Yağmur yoğun olduğunda çatı oluğunda su birikir ve oluktan taşarak çatı katına giriyor olabilir.

Report this wiki page